ETA Piesta 2160 90000

89 %

Popis produktu

Parametre produktu

Objem
5.5 l
Hmotnosť
4.46 kg
Príkon
1800 W

Recenzie

  • , zakúpené v elektro MT

    Odporúča produkt

    100 %
    • Naozaj viacúčelový produkt...
    • Rýchly na prípravu jedál, na rôzne spôsoby - na varenie, dusenie, pečenie, vysmážanie, opekanie mäsa....
    • Ľahké čistenie...
    • Povrch panvice počas prípravy jedla sa dá ľahko poškodiť kovovým riadom...
  • , zakúpené v MALL.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    Elektrickú panvicu som kupovala pre jej veľkosť, takže zatiaľ len skúšame ju požívať.

  • , zakúpené v 4home.sk

    Odporúča produkt

    80 %
    • Super odporučam

Parametre produktu

Objem
5.5 l
Hmotnosť
4.46 kg
Príkon
1800 W

Popis produktu

ETA 2160 90000 Viacúčelová panvica

PIESTA - VIACÚČELOVÁ PANVICA 

Viacúčelová panvica Piesta 2160 9000 je tradičným produktom spoločnosti ETA. Aj preto ponúka kvalitné prevedenie skĺbené s modernými technológiami a moderným dizajnom. Vďaka tejto panvici si môžete v krátkom čase vychutnať zdravé pokrmy. Pripravíte je bez použitia tukov – rýchle, zdravo. Panvicu využijete pri rôznych formách varenia, pečie, smaží, dusí, zapeká aj varí. To všetko pod silným príkonom 1800 W, varenie tak nezaberie zbytočný čas naviac.

Panvica disponuje kvalitným nepriľnavým povrchom ‘‘nano ceramic‘‘, ten zaručuje vysokú životnosť, navyše sa na ňom pokrmy neprichytávajú, môžete tak pripravovať vaše jedlá aj bez tuku. Optimálne rozloženie tepla na dne panvice Vám zaručí efektívnu a úspornú prípravu pokrmov. Vďaka obdĺžnikovému tvaru sa už nemusíte báť rodinných osláv a návštev, panvica totiž poskytuje dostatok priestoru aj pre naozaj veľké porcie. Sklenené veko umožňuje kontrolu pokrmu priamo v priebehu jeho prípravy.

Termostat je odnímateľný, jeho pripojenie alebo odpojenie k panvici je veľmi jednoduché. Vďaka tejto funkcii môžete panvicu bez problémov umývať v umývačke riadu. Pogumované rukoväti spolu s protisklzovými nožičkami zasa umožňujú jednoduchú manipuláciu a zaručujú stabilitu na vašej kuchynskej linke.

Eta na tento produkt ponúka 3 ročnú záruku na topné teleso.

PARAMETRE A ŠPECIFIKÁCIA 

* Tradičný produkt spoločnosti ETA

* Rýchla a zdravá príprava pokrmov (možnosť prípravy aj bez použitia tukov)
* Viacúčelové využitie - vhodná na pečenie, smaženie, dusenie, zapekanie, varenie a pod.
* Optimálne rozloženie teploty dna zaručuje efektívnu prípravu pokrmov
* Kvalitný nepriľnavý povrch „nano ceramic” zaručuje vysokú životnosť (bez PTFE)
* Obdĺžníková panvica o objeme 5,5l -  rozmery: 38x30 cm, hĺbka: 7 cm
* Sklenené veko s nerezovou obrubou pre jednoduchú vizuálnu kontrolu
* Odnímateľný nástrčkový termostat s plynulou 7 stupňovou reguláciou teploty (max. 200 °C)
* Jednoduché a rýchle zostavenie
* Ľahká údržba - možnosť umývania v umývačke (mimo termostatu)
* Pogumované držadlá pre bezpečnú manipuláciu
* Svetelná signalizácia prevádzky
* Protisklzové nožičky zaisťujú stabilitu na pracovnej ploche
* Príkon 1800 W
* Predĺžená záruka 3 roky na topné teleso

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

7zákazníkov odporúča produkt
1zákazník neodporúča produkt
89 %
priemer z 16 hodnotení
5
13 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakúpené v elektro MT

    Odporúča produkt

    100 %
    • Naozaj viacúčelový produkt...
    • Rýchly na prípravu jedál, na rôzne spôsoby - na varenie, dusenie, pečenie, vysmážanie, opekanie mäsa....
    • Ľahké čistenie...
    • Povrch panvice počas prípravy jedla sa dá ľahko poškodiť kovovým riadom...
  • , zakúpené v MALL.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    Elektrickú panvicu som kupovala pre jej veľkosť, takže zatiaľ len skúšame ju požívať.

  • , zakúpené v 4home.sk

    Odporúča produkt

    80 %
    • Super odporučam
  • , zakúpené v Andrea Shop

    Neodporúča produkt

    10 %
    • nič, je skoro nepoužiteľný- kopa ťeleza
    • nemá stálu teplotu, nevypražíte na tom ani zemiakové babky.
    • Po pridaní oleja alebo vody okamžite klesne teplota a už sa nedostane na teplotu praženia a ak tak na veľmi krátku dobu a znovu teplota klesne. Vyhodené peniaze za nefunkčnú vec. Na to že je to ETA je to veľmi úbohý výrobok s klamlivou popisom čo všetko sa na tom dá vyprážať,,,,,,, Výrobok som aj reklamoval u predajcu, ale reklamáciu zamietli s tým , že mám výrobok reklamovať u výrobcu,.... kto chce vyhodiť peniaze za nefunkčnú kopu šrotu , tak nech si to kúpi.

    dopdručujem nekupovať

  • , zakúpené v 4home.sk

    Odporúča produkt

    90 %
    • zatial spokojnost
    • nic

    ok

  • , zakúpené v Andrea Shop

    Odporúča produkt

    90 %
    • Funkčnosť a výkon.
    • neukazuje teplotu v C°.

    Odporúčam tento produkt aj ostatným.

  • , zakúpené v MALL.SK

    Odporúča produkt

    100 %
    • Zatial maximalna spokojnost
    • Nic

    Odpirucam pri priprave vacsieho mnozstva jedla

  • , zakúpené v MALL.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    super produkt, odporucam.

{"Obľúbené kategórie":[["Presvetľovacie pulty","https://presvetlovacie-pulty.heureka.sk/"],["Army a lovecké puzdrá a sumky","https://army-a-lovecke-pouzdra-a-sumky.heureka.sk/"],["Kornúty pre prvákov","https://kornuty.heureka.sk/"],["Závažia a spony na obrusy","https://zavazia-spony-obrusy.heureka.sk/"],["Okuliare na snowboard","https://lyziarske-okuliare.heureka.sk/"],["Kultivátory Einhell","https://kultivatory.heureka.sk/f:3826:48967/"],["Sedacie vaky CrazyShop","https://sedacie-vaky.heureka.sk/f:11715:7922814/"],["Prípravky do kúpeľa s CBD","https://peny-do-kupela.heureka.sk/f:30777:1/"],["Metly","https://metly-a-zmetaky.heureka.sk/f:17093:556135/"],["Toaletné vody","https://parfumy.heureka.sk/f:5459:13726/"]],"Vybrané značky":[["Elektrické pečiace panvice Hendi","https://pekace.heureka.sk/f:12938:41020246/"],["Elektrické pečiace panvice Haushalt","https://pekace.heureka.sk/f:12938:38099684/"],["Elektrické pečiace panvice Clatronic","https://pekace.heureka.sk/f:12938:713656/"],["Elektrické pečiace panvice Domo","https://pekace.heureka.sk/f:12938:489447/"],["Elektrické pečiace panvice tristar","https://pekace.heureka.sk/f:12938:114298/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať nabíjačku batérie?","https://klasicke-nabijacky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-nabijacku-baterie/"],["Ako vybrať fotopapier?","https://fotopapiere.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-fotopapier/"],["Ako vybrať prípravky po opaľovaní?","https://pripravky-po-opalovani.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-pripravky-po-opalovani/"]],"Vybrané produkty":[["Hey Joe! Acid Melon olej na fúzy 30 ml","https://oleje-na-fuzy.heureka.sk/hey-joe-acid-melon-olej-na-fuzy-30-ml/"],["BIKEANGEL1-MOTO EU+BALKAN","https://motoalarmy.heureka.sk/bikeangel1-moto-eu-plus-balkan/"],["IcyBox IB-PCI214M2-HSL","https://radice.heureka.sk/icybox-ib-pci214m2-hsl/"],["Verbatim Store 'n' Go 1TB, 53071","https://pevne-disky-externe.heureka.sk/verbatim-store-n-go-1tb-53071/"],["Fox Bunda Camo Khaki RS 10K Jacket","https://rybarske-bundy-a-vesty.heureka.sk/fox-bunda-camo-khaki-rs-10k-jacket/"],["Vanish Oxi Action Liquid tekutý odstraňovač škvŕn 1 l","https://odstranovace-skvrn.heureka.sk/vanish-oxi-action-liquid-tekuty-odstranovac-skvrn-1-l/"],["Akuku Rybka modrá","https://vodne-teplomery.heureka.sk/akuku-rybka-modra/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}